Wie ben ik ?

Ik ben een herboriste met een uitgesproken interesse voor natuurlijke verzorgingsmiddelen.
Hoewel ik al in dit onderwerp geïnteresseerd ben sinds mijn twaalfde, volgde ik pas onlangs een studie tot herborist.  Een afgeronde studie en een aantal workshops later, besefte ik wat ik wilde gaan doen.   De passie voor het zelf maken van verzorgingsproducten, gecombineerd met de passie voor natuurlijke ingrediënten doorgeven aan een geïnteresseerd publiek.

Ik bleef echter met een gevoel zitten niet hoger te mikken dan het gemiddelde DIY gebeuren, ik had het gevoel dat ik toch nog wat kennis, wat achtergrond miste. Dus volgde er een opleiding kruidenleer en rondde ik net mijn opleiding cosmetic formulator met succes af.

Geleidelijk aan groeide het besef dat ik iets meer wou dan enkel workshops aanbieden. Niet iedereen wil of kan zijn eigen producten maken.
Ik zie wel zeer vaak dingen passeren die claimen natuurlijk te zijn of ecologisch maar waar dit eigenlijk niet meer is dan een verkoopstruc.
Ook daarrond gaf ik een workshop (het lezen van het etiket en de INCI lijst) maar ook dat is weer niet evident: niet iedereen heeft tijd en zin om elk ingrediënt op te zoeken.
De enige logische stap leek me dan ook een webshop waar ik producten in aanbied die ik zelf naar best vermogen nakeek, testte en goedkeurde!

Veel plezier bij het rondkijken!

Heb je nog ergens vragen of opmerkingen bij of wil je een suggestie doen? admin@fairly-kyaatje.be

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen