Wil je op je eigen tempo en in vertrouwde omgeving leren om je eigen natuurlijke verzorgingsproducten te maken? Dan ben je aan het goede adres.

Je hebt de keuze tussen live of online workshops.
Elke les kan individueel of in groep. Je kiest zelf wat je wil maken en wanneer en via welk medium.

Wat bied ik aan ?

Als je altijd al een workshop over kruiden of natuurlijke verzorgingsproducten wilde volgen maar nooit zoiets in  de buurt kon vinden of nooit iets op een moment dat jou past, dan heb ik de ideale oplossing voor je: homeparty workshop!  Je nodigt een aantal vrienden/vriendinnen uit en je krijgt een workshop naar keuze op een moment dat jou het beste past, zonder dat je de deur uit hoeft.

Zou je liever een ‘one on one’-workshop willen volgen zodat je nadien echt helemaal alleen aan de slag kan of ben je al een tijdje op je eentje bezig en wil het niet altijd lukken, dan is dit de oplossing voor jou!  Samen gaan we aan de slag en krijg je mijn onverdeelde aandacht.

Uiteraard zijn de formules aanpasbaar aan jouw wensen.

Om een idee te geven van mogelijke onderwerpen :

  • Ingrediënten in verzorgingsproducten: zin en onzin.  Een theoretische workshop waarin we leren herkennen welke ingrediënten vaak terug komen in cosmetica en wat ze nu écht voor ons doen.
  • Inleiding tot natuurlijke verzorgingsproducten: een theoretische les over de meest gebruikte ingrediënten.  We maken zelf een massage of verzorgende olie met de besproken ingrediënten.
  • Gelaatsverzorging: we maken een dag en/of nachtcrème, een oliereiniger en een eenvoudig serum.
  • Lichaamsverzorging: we maken een bodylotion, een massageolie en een voet- of handcrème
  • Zonneproducten: een beetje theorie en we maken zelf een zonnemelk en aftersun
  • Zeep: theorie en opstart van zeep.  Let op: omdat hier met gevaarlijke stoffen gewerkt wordt, is deze workshop niet geschikt voor grotere groepen. (een groepje van maximaal drie personen)
  • Ecologisch poetsen: theoretisch gedeelte met info over alternatieven voor al onze chemische poetsmiddelen en afhankelijk van de tijd maken we twee tot drie producten.
  • Eenvoudig siropen maken
  • kruiden in de keuken anders bekeken: we bekijken een aantal traditionele keukenkruiden eens door een andere bril én je hebt de mogelijkheid om verschillende dingetjes te proeven

Uiteraard kunnen deze onderwerpen aangepast worden aan je behoeften en kan je zelf een onderwerp voorstellen.

Voor meer informatie en prijzen kan je steeds terecht op : admin@fairly-kyaatje.be

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen