SOLIDE by Alphanova

De dagelijkse vaste cosmetica die plezier, efficiëntie en ecologie combineren.
Vaste cosmetica zijn zero WASTE VOOR 100% EFFECTIVITEIT.

Om de strijd tegen plastic verder op te voeren, lanceert Alphanova zijn nieuwe SOLID-gamma: een korte reeks essentiële dagelijkse verzorgingsproducten die goed zijn voor de gezondheid en de planeet. Alphanova’s uitdaging is om vaste verzorgingsproducten aan te bieden die aangenaam zijn in gebruik EN doeltreffend.

 • Natuurlijke en gecertificeerde biologische formules
 • Veganistische formules
 • Eco-verantwoorde verpakking gemaakt van gerecycled en recyclebaar karton
 • plastic-vrij
 • Formules zonder palmolie
 • Ingrediënten geïnspireerd door de Provence
 • Milde en lichte natuurlijke geuren
 • Royaal schuim voor maximale zintuiglijkheid
 • Aantrekkelijke prijs
 • Gemakkelijk te vervoeren
 • Gemaakt in de Provence met lokale partners

ECOLOGISCH VERANTWOORDE VASTE COSMETICA

Naast het aanbieden van natuurlijke formules die zowel gezond zijn voor de mens als voor het milieu, gaat er achter dit gamma van solide huidverzorgingsproducten een echt ecologisch engagement schuil, dat onze gedragslijn en onze Groene 22-verbintenis volgt. Het doel is onze ecologische impact te beperken en geen nieuwe kunststoffen meer te gebruiken. Het SOLIDE by alphanova vaste cosmetica gamma is verpakt in gerecycleerd en recycleerbaar karton of papier. 100% SOLID huidverzorging met 0% plastic.

ALPHANOVA Santé®

is een Frans laboratorium, gevestigd in de Provence en al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het formuleren van biologische en natuurlijke cosmetische producten. Al onze producten worden in Frankrijk ontwikkeld en vervaardigd en 90% ervan wordt in onze streek in de Provence gemaakt. Onze biologische cosmetica wordt dermatologisch getest om al onze klanten veilige biologische formules te garanderen die aangepast zijn aan de meest gevoelige huid.

Wij zijn bezorgd over de uitdagingen van de mondialisering en ontwikkelen biologische verzorgingsproducten op basis van regionale knowhow en partners die zowel een onberispelijke kwaliteit als het behoud van banen in onze regio’s garanderen.

VEGAN

Vanaf 2019 doen we er alles aan om onze formules waar mogelijk veganistisch te maken. Een groot deel van onze formules zijn reeds gecertificeerd Veganistisch.

CRUELTY FREE

Bovendien testen wij niet op dieren. Dit zou in strijd zijn met onze ecologische en milieuwaarden en met de Europese wetgeving, die dit verbiedt.

RESPECT VOOR DE FAUNA EN FLORA

Wij geven de voorkeur aan natuurlijke ingrediënten en biologisch afbreekbare formules om de impact van onze producten op het milieu tot een minimum te beperken.

ECOLOLISCHE INZET

Wij dragen financieel bij aan concrete ecologische projecten door 1% van onze ALPHANOVA SUN® omzet te doneren aan verenigingen.

EFFECTIEVE ZORG

Al onze producten worden getest en geanalyseerd door specialisten (dermatologen, kinderartsen, toxicologen, enz.) om uw veiligheid te garanderen

AANGENAME GEUREN

Wij kiezen de geuren en texturen zorgvuldig, zodat het gebruik van onze formules een waar genoegen blijft.

VEILIGE FORMULES

Wij vermijden alle controversiële ingrediënten (parabenen, fenoxyethanol, ftalaten, hormoonontregelaars, enz.), evenals alle irriterende stoffen om een optimale tolerantie voor de meest gevoelige huid te garanderen.

RESPECT VOOR HET MILIEU

Onze producten worden samengesteld in overeenstemming met de Cosmebio- en Cosmos-charters. Wij kiezen er altijd voor om het percentage natuurlijke en biologische ingrediënten in onze formules te maximaliseren.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen