14dec19:0021:30't Crème Atelier by Naturann - Keuze Atelier of Kerstcadeau's't Crème Atelier

Event Details

Voor de volgende Créme Ateliers slaan Ann Dellaert (Naturann) en Saskia Tourné (Fairly Kyaatje) de handen nogmaals in elkaar.

In een gezellige huiselijke omgeving leren wij jou met de nodige professionele uitleg en begeleiding om jouw eigen verzorgingsproducten te maken. Met hoogwaardige natuurlijke of van oorsprong natuurlijke ingrediënten, biologisch en vegan, maken wij kwalitatieve producten. De recepten die wij gebruiken werden samengesteld door een herborist, cosmetic formulator en aromatherapeut.

Vanaf heden werken wij ook met “thema-ateliers”. Dit wil zeggen dat er ateliers zullen georganiseerd worden met een bepaald thema . Dit Atelier heeft als thema: Kerstcadeau’s.
’t Crème-atelier met de keuze recepten blijft ook nog bestaan zodat jullie zelf kiezen wat je wenst te maken. Bij inschrijving krijg je de keuzelijst van recepten doorgestuurd. Wij vragen wel om jouw keuze op voorhand door te geven zodat wij de grondstoffen kunnen klaarzetten. De prijs is dan afhankelijk van de producten die je maakt.

Door de huidige hoge energieprijzen en de constante stijging van grondstoffen vragen wij om een minimum van 4 personen per crème-atelier en bij het keuze crème-atelier om voor een minimumbedrag van 35 euro producten te kiezen

Hoe gaat het praktisch?

Je komt naar Naturann, Molenstraat 49 Reet en je brengt je curieusiteit en je goesting mee, dat is alles want voor de rest zorgen wij.  Van hoogwaardige ingrediënten tot de professionele uitleg en begeleiding en natuurlijk ook het drankje!

Denk je dat het niets voor jou is omdat je geen voorkennis hebt?  Vrees niet, zelfs een prille beginner kan onder onze leiding deze producten maken.
Stap voor stap leer je waar je moet op letten en wat belangrijk is om telkens opnieuw een goed resultaat te krijgen. 
Ook als je al ervaring hebt, zal je met onze nieuwe recepten zeker nog iets opsteken.

Wat staat er op het programma?

  • 5 producten nog te beslissen, hou deze ruimte in het oog
  • of in het keuze atelier producten voor minimum €35, je krijgt de keuzelijst toegestuurd

Inschrijven

De prijs voor het gehele Crème Atelier (all-in): €75
De prijs voor het keuze Atelier min €35
Je schrijft je in via: naturann.dellaert@gmail.com; ann@naturann.be of admin@fairly-kyaatje.be

more

Time

(Wednesday) 19:00 - 21:30(GMT+01:00)

Location

Naturann

Molenstraat 49; 2840 Reet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen